Paintura®

Verfwebwinkel – Als compact bureau, dat zich richt op strategie, concept en design van merken en identiteiten en de daaropvolgende communicatie, zijn we er trots op dat we het vertrouwen van onze opdrachtgever Verfwebwinkel, onderdeel van Fixami, hebben gekregen om in korte tijd een doeltreffende prestatie neer te zetten waarmee we een strategische én creatieve bijdrage hebben kunnen leveren aan het commerciële succes van Paintura®. Wat dit project bijzonder maakt, is dat we vanaf onze eerste meeting tot en met het beetpakken van fysieke producten maximale vrijheid hebben gekregen met betrekking tot de merkontwikkeling en marketingcommunicatie van Paintura®. Vanuit de gedachte ‘Het betaalbare merk voor het betere schilderwerk’ hebben we in rap tempo en in nauwe samenwerking met de opdrachtgever naar een stevige en concrete merkidentiteit gewerkt, die sterk onderscheidend is en bovendien door de gebruiker gemakkelijk geassocieerd wordt met paint en non-paint producten.

INZENDER: Bigbooom

OPDRACHTGEVER: Verfwebwinkel.nl (onderdeel van Fixami)

CATEGORIE: Marketingcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close