Flowers for live

Silk-ka – Vakmanschap en ambacht toegepast tot in de allerkleinste vezel. Een passie voor vorm en esthetiek waarmee we de producten van Silk-ka onsterfelijk maken. Een beetje een digitale Droomvlucht eigenlijk. Een ritje waarin we in korte tijd op alle mogelijke manieren de zintuigen prikkelen. Dat is wat bloemen doen toch? 

We pakken door waar de grenzen van deze bloem zichtbaar worden. Groei, geluid en unieke patronen in design, aanvullend op waar de eigenschappen van een kunstbloem stoppen. Een geweldige eerste indruk, maar ook in transities, micro-animatie en interactie pakken we door en groeien we verder. 

Website

Product website

INZENDER: Weekend Creative Agency BV

OPDRACHTGEVER: Silk-ka

CATEGORIE: Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close