De Grotere Markt Breda

GENOMINEERD – Door Corona bleven de winkelstraten lange tijd leeg en de winkelvoorraad bleef overvol. Maar als je denkt dat we bij de pakken neer zijn gaan zitten dan heb je het mis. In Breda kijken we namelijk naar wat er wel kan. In plaats van thuis in de winkel, gingen onze winkeliers daarom uit verkopen. Op de grote Markt, of zoals wij het noemden De Grotere Markt!  

Samen met Breda Maakt Mij Blij, het Breda Ondernemersfonds en House of Motion sloegen we de handen ineen om de Bredase winkeliers weer hoop te geven. Tijdens dit evenement werden 15 nieuwe ‘winkels’ geopend tijdens de weekmarkt op de Grote Markt. Een evenement dat veel PR opleverde. De NOS, Omroep Brabant, BN De Stem, Breda Vandaag ze stonden allemaal vooraan om erover te berichten. De reacties waren lovend, de winkeliers waren blij en de aanmeldingen voor editie twee stroomden binnen. Geslaagd evenement dus! 

Video

INZENDER: Wars

OPDRACHTGEVER: Breda Maakt Mij Blij i.s.m. Gemeente Breda en Breda Ondernemersfonds

CATEGORIE: (Digital) Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close