Identiteit design Beet Vishandel

GENOMINEERD – Beet Vishandel is een nieuw initiatief van Studio Kluif en de Utrechtse woonwinkel Oudegracht 314. ‘Beet’ biedt prachtige keramische zeevissen aan die gebruikt kunnen worden als wanddecoratie. 

De vissen worden met de hand gemaakt op Sicilië. Met de viscollectie van ‘Beet’ kun je je eigen unieke wanddecoratie samenstellen. Prachtig voor in de woonkamer, keuken, restaurant of badkamer. De vissen zijn ook geschikt voor gebruik buiten, rondom het zwembad of in de veranda.  

Door klimaatverandering, vervuiling en overbevissing staan onze oceanen wereldwijd onder druk. Van al het koraal is in de afgelopen dertig jaar de helft verdwenen. Bij aankoop van elke vis draagt ‘Beet’ €2,50 bij aan organisaties die zich inzetten voor de bescherming en het behoud van het koraalrif. Koop een vis en red het rif!

Website

Product website

INZENDER: Studio Kluif

OPDRACHTGEVER: Studio Kluif

CATEGORIE: Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close