Doe Liefde

GENOMINEERD – Liefde. Voor sommigen zo vanzelfsprekend dat het niet altijd acceptabel is, voor anderen een manier van vechten om onderdeel te worden van de maatschappij. Bij Goedzooi ingebakken in hun manier van werken, gewoon omdat de wereld meer liefde nodig heeft. Met “Doe Liefde” voegt ze waarde toe aan hun kijk op de wereld en het communicatie en reclame vak. Met Doe Liefde wil Goedzooi mensen raken. Met deze film is dat precies waar we op ingezet hebben.  Het resultaat is een film die gelaagdheid geeft aan het durven te kiezen, het anders zijn en te durven opkomen voor die keuzes. 

Video

INZENDER: GIG creative film production

OPDRACHTGEVER: Goedzooi

CATEGORIE: Beeldcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close