NL Space Campus

NL Space Campus – Tegen de duinen van Noordwijk ligt een van de spannendste ecosystemen van ons land: NL Space Campus. Hier komen wetenschappers, universiteiten, onderzoekscentra, startups en aerospace-bedrijven samen om kennis te delen, innovaties te versnellenen de geheimen van het universum te ontrafelen. In het herpositioneringstraject stond de verbinding van een breed scala stakeholders centraal: van investeerder tot overheid tot universiteit tot vertegenwoordigers van ESA ESTEC: het grootste ruimtevaarttechnologiecentrum van Europa. Iedereen moest zich herkennen in het nieuwe merk vanuit de gezamenlijke ambities het verschil te maken. En dat zonder concessies in de executie. Dat samenwerken in ecosystemen tot een kunst is verheven in de Brainport-regio, is dan ook een van de redenen dat We’re someone voor dit traject gevraagd is. Het resultaat? Een complete herpositionering met brand story, waarden, pay-off, corporate huisstijl, activatiecampagne en een betrokken netwerk van stakeholders die volledig aan boord zijn. We connect the curious.

Video

INZENDER: We’re someone

OPDRACHTGEVER: NL Space Campus

CATEGORIE: Corporate communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close