Eerste hulp bij contenttriage

GENOMINEERD – Alle huisartsenposten in Nederland kampen met een gigantische onderbezetting. Wanneer patiënten met gezondheidsklachten, buiten de reguliere werktijden bellen, spreken zij met een triagist. Die bepaalt hoe ernstig de klacht is en of er een vervolgactie nodig is. Een belangrijke functie, maar triagisten zijn net zo moeilijk te vinden als panda’s in het wild. Niet gek ook: je hebt een medische opleiding nodig en werkt alleen ’s avonds, ‘s nachts, in de weekenden en op feestdagen. De baan is bovendien onbekend. Zelfs voor de doelgroep. Toch bleek het onmogelijke voor Huisartsenposten Oost-Brabant mogelijk. Dankzij de juiste communicatie vonden zij in een half jaar 28 van de 30 triagisten. Veelal latent zoekenden. Een landelijk record. In perspectief: de jaren daarvoor wierven ze rond de 15 kandidaten per jaar.  

Website

Verhalen ‘Werken bij Huisartsenpost Oost-Brabant

INZENDER: Tekstbureau Door Lotje Getikt

OPDRACHTGEVER: Huisartsenposten Oost-Brabant

CATEGORIE: Corporate communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close