Alzheimer Nederland Kerstbal

GENOMINEERD – Voor de kerstviering van 2021 introduceerde Alzheimer Nederland de Herinneringen Kerstbal. Een product met betekenis om met elkaar de dierbaarste herinneringen van het afgelopen jaar te delen én deze te vereeuwigen. Een persoonlijk en waardevol kerstcadeau om te geven of om zelf een nieuwe kersttraditie te starten. Hiermee steunde je ook nog eens het goede doel, want van iedere kerstbal ging 3,50 naar Alzheimer Nederland. 

Studio Kluif heeft in nauwe samenwerking met Alzheimer Nederland deze glazen Herinneringen Kerstbal ontworpen. Daarnaast was Kluif verantwoordelijk voor de vormgeving van de verpakking en werd een complete marketingcampagne opgezet met o.a. advertenties, social media en een televisiecommercial. De productie van de commercial was in handen van ICP (I Care Producties). 

Video

INZENDER: Studio Kluif i.s.m. Alzheimer Nederland

OPDRACHTGEVER: Stichting Alzheimer Nederland

CATEGORIE: Marketingcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close