Wat is jouw idee?

Rijksoverheid – Het coronavirus bleek – na het eerste jaar corona – diepgeworteld in onze maatschappij. Het einde van de tunnel was nog lang niet zichtbaar. De Nederlandse overheid wilde ideeën verzamelen om Nederland te versterken, te veranderen en te vernieuwen na de coronacrisis. 

Maar hoe werf je mensen om te komen praten over veranderingen en vernieuwingen als de situatie uitzichtloos lijkt? Het vertrouwen in de overheid is niet groot. En veel mensen vinden dat de overheid niet luistert naar haar burgers? Na de verkiezingen duurt het oeverloos lang om tot een regeerakkoord te komen en een nieuwe regering te vormen. De campagne ‘wat is jouw idee?’ laat 12 authentieke boegbeelden vertellen hoe corona hun leven verandert. Deze boegbeelden activeren het publiek succesvol om meningen en ideeën naar voren te brengen en zich aan te melden voor een gesprek.  

Video

https://youtu.be/wEfcwdinkPA

INZENDER: Bex*communicatie

OPDRACHTGEVER: Rijksoverheid

CATEGORIE: Marketingcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close