Voor elkaar, met elkaar

Sligro – Na een bizar ‘corona’ jaar kwam Sligro met een campagne rondom de herstart van de horeca. De hunkering naar een heropening was groot. Dat sentiment heeft heel Nederland gevoeld. Sligro heeft samen met New Brand Activators uit Veghel, het creatief en uitvoerend bureau van Sligro, dat gevoel proberen te vangen. Met het parapluconcept ‘Voor elkaar, met elkaar’ gaat de horecaondernemer en de foodprofessional écht voelen dat Sligro voor hen klaarstaat. De gehele campagne stond dan ook in het teken van samenwerken en samen wérken aan een soepele herstart van de horeca. De campagne ‘Voor elkaar, met elkaar’ werd gelanceerd met een commercial waarin Sligro een eerste handreiking doet aan Horeca Nederland om samen succesvol te herstarten.

Video

INZENDER: New Brand Activators

OPDRACHTGEVER: Sligro Food Group

CATEGORIE: Corporate communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close