Kerst voor elkaar

Sligro heeft samen met New Brand Activators uit Veghel, het creatief en uitvoerend bureau van Sligro, na de campagne ‘Voor elkaar, met elkaar’(zie inzending ‘De Bonk’ in categorie Corporate Communicatie) doorgepakt met kerst. Het zou spannend blijven of de horeca wel of niet open mocht blijven. Sligro wilde daarom zowel de foodprofessional als de MKB’er/ hobbychef een hart onder de riem steken. Hoe we kerst ook zouden vieren, we deden het voor elkaar. Mooie momenten creëren, de lekkerste gerechten serveren en passende oplossingen aanreiken om op afstand toch te kunnen inspireren en leveren aan je gasten. Thuis of in de zaak. Hiervoor ontwikkelde New Brand Activators voor Sligro een beeldconcept ‘Kerst voor elkaar’ waaronder de diverse boodschappen gecommuniceerd konden worden. Aan dit beeldconcept zat ook een overkoepelende boodschap, beeldtaal en tone of voice verbonden zodat alle communicatie overduidelijk vanuit dezelfde paraplugedachte en afzender gezonden zou worden.

Video

INZENDER: New Brand Activators

OPDRACHTGEVER: Sligro Food Group

CATEGORIE: Beeldcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close