Change starts here

GENOMINEERD – Economie. Tot enkele jaren geleden was het nog een doel op zich. Succes werd gedefinieerd in termen van lineaire groei, cijfers en output. Niet echt een toekomstbestendige gedachte. Vandaag de dag dient economie een doel. Het is de motor  voor maatschappelijke verandering en onze garantie voor een goed bestaan. Zo zien we dat althans bij de BOM. Daarom zien we onszelf als de aanjager van verandering, we maken de Brabantse economie sterker op de thema’s Klimaatbestendige Energie-oplossingen, Gezonde Toekomst, Duurzame Voedselsystemen en Kansrijke Sleuteltechnologieën. Door samen met ondernemers te ontwikkelen, te investeren en te internationaliseren. Dat mag heel Brabant weten! Van Enabling Growth naar Catalyzing Change. 

Video

INZENDER: Fightclub

OPDRACHTGEVER: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)

CATEGORIE: Corporate communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close