GENOMINEERD: Indicia Digital Storytellers

Het Zwarte Gat

Er is nog veel onbekend over het Zwarte Gat na kanker. Hoe vaak komt het voor? Hoe kun je voorkomen dat je er in terecht komt? Hoe kun je er weer uit komen? Hoe kun je iemand goed begeleiden? Het Zwarte Gat na kanker verdient het om meer aandacht te krijgen. We hebben dat gedaan door er een animatiefilm over te maken, een social media campagne te starten en een event te organiseren. Deze drie onderdelen zijn de springplank om bewustwording te creëren en partners aan te sporen meer onderzoek te doen naar het Zwarte Gat na kanker.

De animatiefilm goed ontvangen en ook internationaal geselecteerd voor meerdere film festivals.

De film en de campagne hebben gezorgd voor meer bewustwording en de film is bij verschillende stichtingen gedeeld en gepubliceerd.

Inzender: Indicia Digital Storytellers

Opdrachtgever: ARENA Consulting

Categorie: Smart Budget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close