GENOMINEERD: SPNJRT

Bodemprijs

Het Wereld Natuur Fonds presenteert de mini-videoserie Bodemprijs, een solo-product van filmmaker Jasper Spanjaart. Hij ging bij boeren en onderzoekers op bezoek om erachter te komen wat deze mensen drijft om het anders te willen doen. Het resultaat is een serie inspirerende verhalen over hoe landbouw en natuur samen kunnen werken. Tegelijkertijd tonen de verhalen hoe urgent een verandering nodig is voor herstel van biodiversiteit in Nederland. En hoe moeilijk dat voor boeren is om te realiseren in het huidige landbouwsysteem.

“Met Bodemprijs wil ik bijdragen aan meer bewustzijn rondom natuurvriendelijke voedselproductie in Nederland”, aldus Jasper Spanjaart. “Aan de hand van persoonlijke en authentieke verhalen van zowel boeren als onderzoekers laat de serie zien dat iedere verandering telt: het kan wél!”


Inzender: SPNJRT

Opdrachtgever: Wereld Natuurfonds

Categorie: Beeldcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close