GENOMINEERD: Veldkamp Produkties

Creating Opportunities – SiNTLUCAS

Wij laten in deze film op creatieve wijze zien waar het SiNTLUCAS voor staat. Het opleiden van dromers, denkers, ontwerpers en vooral makers! Deze film dient als promotie voor SiNTLUCAS als creatieve onderwijsinstelling (waaronder film- en video) en die maak je niet in opdracht met alleen externe en ingevlogen professionals. Zo’n film maak je​ samen​ met de film- en video docenten en (oud) SiNTLUCAS studenten. Althans, dat vonden wij als producent. Ook al betekende dit dat de productieperiode 3x zo lang werd en het productieproces 3x zo ingewikkeld en intensief. Maar daardoor is de betrokkenheid en daarmee het draagvlak voor de film, de school zelf én de (oud)studenten enorm.

Film


Inzender:
Veldkamp Produkties

Opdrachtgever: SiNTLUCAS

Categorie: Beeldcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close