GIG creative film production

Rymax Lubricants – Made in Holland

Hoe maak je een saai product als olie interessant? Dat was de uitdaging die we voorgeschoteld kregen van oliemerk Rymax. Ze daagden GIG creative film production uit om hun merkverhaal door te vertalen naar een gave brandfilm. Door dit verhaal niet rechtlijnig te vertellen, maar voelbaar te maken speelden we met het de verschillende facetten van het bedrijf. Dit werkten we door in verschillende gelaagdheid, van de complete belichting in huisstijlkleuren tot de toepassing in extreme omstandigheden in de woestijn. Dit alles

Brandfilm

Behind the scenes


Inzender: 
GIG creative film production

Opdrachtgever: Rymax B.V.

Categorie: Beeldcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close