Provincie Noord-Brabant

Brabant Region

De typische Brabantse bescheiden- en nuchterheid vormt in dit concept de basis. Samen met de vele (inter)nationale successen die Brabant heeft en waar we trots op zijn. Waar de voice-over zeer bescheiden praat over Brabant en Brabanders, laten de beelden bijna het tegenovergestelde zien. Dit maakt het een script met een ‘twist’, waarin – met een knipoog en humor – het oordeel over de regio Brabant aan de kijker wordt overgelaten.

Bekijk HIER de commercial.


Inzender: 
Provincie Noord-Brabant/ team Brabant Branding

Opdrachtgever: Provincie Noord-Brabant/ team Brabant Branding

Categorie: Beeldcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close