vOSCH

The celebration of design

Hoe laat je een speciaal designmeubel opvallen in een magazine over designmeubelen? Hoe bijzonder de advertenties of foto’s ook zijn of hoe beroemd het meubel ook is, uiteindelijk smelt alles samen tot één geheel. We hadden een nieuwe omgeving nodig. Geen huis, geen tuin of strand, maar iets totaal nieuws. We vonden het in een ander object. We verlaten de traditionele weg en wandelen naar de kunstzinnige ‘edge’. Deze kunstvorm zorgt voor vervreemding en tegelijk voor een nieuwe betekenis. Juist deze vervreemding is essentieel voor het opnieuw verkrijgen van de aandacht. Met ‘Celebration of design’ vieren we het vakmanschap. Elke nieuwe uiting viert het bestaan van een designstuk of zelfs een museumstuk. Het designstuk wordt begeleid door een krachtige nieuwe metgezel en krijgt hierdoor een nieuw podium.

Bekijk Advertentie 1 NovalisO

Bekijk Advertentie 2 NovalisO

 

 

Inzender: vOSCH The Brand Guide

Opdrachtgever: Novalis O

Categorie: Beeldcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close