Full Frame

First Impression

Deze video verrast, overweldigt, overdondert! En dat was precies de bedoeling, want je verwacht niks minder van een bedrijf als First Impression. Een bedrijf dat zijn naam eer aan doet door de onvergetelijke eerste indruk die het bedrijf neerzet met hun ‘audiovisuele beleving en multi-zintuigelijke impact’.

In de productie van deze video kwamen alle talenten van Full Frame samen. Een origineel concept, een super strakke montage en animaties waarmee we precies de juiste toon wisten te raken.

Bekijk HIER de film

 

Inzender: Full Frame

Opdrachtgever: First Impression

Categorie: Beeldcommunicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close