GENOMINEERD: Fightclub

Tango ‘pompstation’

In voorbereiding op de zomer is iedereen natuurlijk weer flink aan het pompen geweest; zwembandje hier, luchtbed daar, want je wilt er tenslotte helemaal klaar voor zijn. Maar voel je die zinderende zomerse spanning ook in je banden? Tango helpt je hier graag bij. En ze verkopen geen lucht, oppompen van je banden doe je hier namelijk helemaal gratis. Dat is niet alleen voordeliger omdat je hiermee bespaart op het brandstofverbruik, het is ook nog eens veiliger.

Om dit onder de aandacht te brengen, ontwikkelden we speciaal voor het festival ‘Breda Drijft’ op zondag 7 juli een uniek Tango ‘pompstation’… Bezoekers konden bij dit Pompstation gratis hun unicorn, flamingo, rubberboot of strandbal laten opblazenOm vervolgens vanaf het water verder te genieten van het festival.

 

Inzender: Fightclub

Opdrachtgever: Tango/Q8 petroleum

Categorie: Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close