New Brand Activators

Rebranding De Leijgraaf

Ook bij het kiezen van een mbo-opleiding spelen merk en imago een belangrijke rol. De Leijgraaf heeft veel concurrentie van mbo-colleges uit de steden in de buurt. Door middel van een strategisch rebrandingtraject samen met New Brand Activators heeft De Leijgraaf zich sterker gepositioneerd en is daardoor aantrekkelijker voor het eigen personeel, sollicitanten, bedrijven in de regio, (potentiële) studenten en ouders.

De nieuwe positionering ligt letterlijk aan hun voeten. De Leijgraaf – de regio is je klaslokaal. De Leijgraaf maakt praktijkgericht onderwijs dat ze vormgeven samen met de bedrijven en instellingen in de regio. Zij kennen de praktijk immers als geen ander. Zo stroomt De Leijgraaf jou helemaal klaar voor een mooie baan bij jou in de buurt. Want … hier ga jij het maken! En dat is direct ook het campagnethema waarmee de nieuwe positionering wordt geïntroduceerd met mooie uitingen waarin eigen studenten een hoofdrol spelen en letterlijk een groei doormaken.

Bekijk HIER de campagne

Inzender: New Brand Activators

Opdrachtgever: De Leijgraaf

Categorie: Corporate communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close