Antea Group

Hoogvliegers

Met de inzending van deze case laat Antea Group zien dat het als B-to-B merk in het ingeneurslandschap in staat is om middels slimme marketing en communicatie (vanuit o.a. bijzondere samenwerkingen) een hoog bereik te genereren onder diverse doelgroepen.

Hiermee profileert Antea Group zich als onmisbare speler bij het vormgeven van een duurzame leefomgeving en de ingenieur een steeds bredere rol gaat spelen in innovatie-toepassingen.

De keuze om in communicatie en presentatie de vliegende auto te koppelen aan hoogstaande kennis van slimme ingenieurs, maakte dat de stand tijdens het drukbezochte vastgoedevent Provada een ‘hoog- vlieger’ werd.

Bekijk HIER de campagne

 

Inzender: Antea Group

Opdrachtgever: Antea Group

Categorie: Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close