Sterk Reclamebureau

MijnCiro.nl

Wat de campagne MijnCiro.nl bijzonder maakt is de geïntegreerde aanpak en inzet. Als bureau geloven we in de theorie van geïntegreerde communicatie en de kracht van simplicity. Door het creëren van synergie tussen merkpositionering, proposities, merkwaardes (core values), doelstellingen, brand identity, strategie, creatie en middeleninzet een zo efficiënt en optimaal mogelijk resultaat bereiken. Dat is met deze campagne meer dan gelukt. En al zeggen we het zelf, zo’n prachtige case kunnen we niet voor onszelf houden.

Bekijk HIER de campagne.Inzender:
Sterk Reclamebureau

Opdrachtgever: Ciro

Categorie: Marketing communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close