GENOMINEERD

De kantoor cubicle

Voor de WORK & MOVE™ campagne lieten we ons inspireren door de minst inspirerende omgeving mogelijk: de kantoor cubicle. Onze opvallende campagne met een suffe kantoorklerk als hoofdpersoon en spannende onderzoek locatie als toneel, trok de aandacht van de doelgroep en sloot perfect aan bij de briefing van opdrachtgever BakkerElkhuizen: Een film te produceren die hen als ontwikkelaar van niet alleen ergonomische hardware, maar ook software op de kaart zou zetten.

Film

Bekijk hier de film Work & Move.

Software snippets

Hieronder vind je twee van de zes ‘software snippets’.

 

Algemene case informatie

Categorie: Beeldcommunicatie
Case: Work and move
Inzender: Full Frame
Opdrachtgever: BakkerElkhuizen

Meer ingezonden cases vind je onder inzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close