GENOMINEERD

Morocco Desert Challenge

Iedereen kent de Dakar Rally. Een avontuur voor echte racefanaten; afzien, avontuur, nachten in de woestijn, hoge pieken en diepe dalen. En dat alles in los zand. Zo zit ook de Morocco Desert Challenge in elkaar. De, op de Dakar na, grootste rally ter wereld. Echter met een totaal ander karakter. Eén die dieper in het hart van de rally-fanaat zit. Iedereen die hierin mee rijdt, rijdt namelijk vanuit hobby niet vanuit commercie. De mannen én vrouwen die verslaafd zijn geraakt aan ‘het spelletje,’ de kick en het gevoel van rally rijden. Een wereld die vrij in zichzelf gekeerd is. Want ondanks de verslaving is het absoluut niet zonder gevaar.

De editie van 2018 was een bijzondere editie van de rally. Het was namelijk het tienjarig jubileum van de Morocco Desert Challenge. Hierin kregen we dan ook de kans om in het echte hart van de actie te komen en probeerden we te voelen wat deze rally en haar deelnemers zo bijzonder maakt. Immers, je moest haast wel gek zijn om je leven op het spel te willen zetten voor je passie. Een verhaal dat het vertellen waard is en een kijkje biedt in een wereld waar je normaal niet zo snel in komt.

Trailer

Documentaire

Algemene case informatie

Categorie: Beeldcommunicatie
Case: We are Rally
Inzender: GIG creative film production
Opdrachtgever: Morocco Desert Challenge

Meer ingezonden cases vind je onder inzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close