Cahier Verweven Stad

Je wil als gemeente vertellen dat er in 10 jaar iets heel bijzonders is gebeurd met de binnenstad. Dat wil je markeren en vieren. Je wil jouw trots delen met mensen die de binnenstad maken tot wat ie is. Je wil ze meenemen op ontdekkingstocht. Ze inspireren en uitnodigen tot debat voor de volgende 10 jaar. Wat doe je? Je maakt een boek dat raakt. Dat de lezer/kijker letterlijk meeneemt, trots maakt en verwondert. En bovendien verleidt om mee te kijken naar de toekomst.

 

 

Je noemt je boek een Cahier; er is nog werk aan de winkel. De titel: Verweven Stad. Niet slechts als knipoog naar het textiel-DNA van Tilburg. Na 10 jaar is er stedenbouwkundige en architectonische verwevenheid in de binnenstadstad. Ontwikkelaars, belangengroepen, bewoners: iedereen is betrokken. Ook hier verwevenheid. Verweven Stad vertelt, toont, reflecteert, mijmert. Een Tilburgs boek: stoer, rauw, met rafelrandjes. Verweven Stad is met applaus ontvangen.

Bekijk Cahier Verweven Stad.

Algemene case informatie

 

Categorie: Design

Case: Cahier Verweven Stad

Inzender: Mercuur Communicatie ism Koudijs buro voor ontwerpen

Opdrachtgever: Gemeente Tilburg

 

Meer ingezonden cases vind je onder inzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close