GENOMINEERD

ON THAT ASS

Het concept van ON THAT ASS is van zichzelf al uniek te noemen. Maandelijks een nieuwe boxershort uitbrengen met een unieke print, welke alleen verkrijgbaar is voor ON THAT ASS members. Daarbij hoort een verpakking die net zo uniek is en de ontvanger maandelijks het gevoel geeft dat hij een cadeau in zijn brievenbus ontvangt.

 

 

Opvallende verpakking voor ON THAT ASS

We kennen allemaal de standaard plastic verpakkingen of doosjes waarin je boxershort zit wanneer je hem koopt. De verpakkingen van ON THAT ASS zijn qua vorm al niet standaard voor het verpakken van boxershorts. Laat staan het ontwerp! Het design wisselt maandelijks en is geheel vormgegeven in het thema van die maand en de boxershort die erin zit. Zo heb je steeds iets nieuws in handen.

De verpakking voegt iets toe aan het totaalconcept van het merk en verhoogt de beleving die we willen overbrengen op de ontvanger.

 

Algemene case informatie

 

Categorie: Design

Case: Packaging ON THAT ASS

Inzender: ON THAT ASS

Opdrachtgever: ON THAT ASS

 

Meer ingezonden cases vind je onder inzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close