GENOMINEERD

Over Luypaers Exclusive Firework

Luypaers Exclusive Fireworks is het nieuwste merk binnen het Zena Fireworks portfolio. Luypaers is het topsegment merk van Zena. Het doel was om een premium vuurwerk assortiment te maken. Het beste van het beste.

 

 

Packaging voor ‘design-vuurwerk’

Vuurwerk packaging kenmerkt zich over het algemeen door schreeuwerig design. Voor het “design-vuurwerk” van Luypaers is Studio Kluif een geheel andere weg ingeslagen. De verschillende soorten vuurwerk worden door sierlijke en krachtige katachtigen vertegenwoordigd.

Door de combinatie van deze verrassende fotografie en het gebruik van hoogwaardige materialisering is er een waardig design vuurwerklabel tot stand gekomen.

Algemene case informatie

 

Categorie: Design

Case: Luypaers Exclusive Firework packaging

Inzender: Studio Kluif

Opdrachtgever: Zena

 

Meer ingezonden cases vind je onder inzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close