GENOMINEERD

Over Creativity World Forum

Het Creativity World Forum komt naar Brabant in 2019. Een jaarlijkse conferentie in 1 van de 11 wereldwijde Districts of Creativity. Vaak een showcase van de regio en haar creativiteit. Brabant kiest ervoor om de maatschappelijke opgaven van de provincie en de UN Sustainable Development Goals (SDG’s) als uitgangspunt te nemen en deze te verbinden aan creatieve denkers en doeners. Een combinatie van ‘inspirations’ en ‘challenges’. Het thema is ‘Living in Paradox’. Als symbool voor de kloof in de samenleving. Tussen rijk en arm, tussen stad en platteland, tussen bovenwereld en onderwereld, etc.. Maan kreeg opdracht om de visuele identiteit te ontwerpen en dit door te vertalen in de eerste uitingen voor de launch van het event tijdens de Dutch Design Week 2018. We wisten het abstracte thema te vertalen in een spraakmakend design waarin de paradox zowel in vorm, kleur en beeldtaal gevangen is.

Living In Paradox

Bekijk hier de Portfolio

Algemene case informatie

Categorie: Design
Case: Identity Living In Paradox
Inzender: maan identity. design. content.
Opdrachtgever: Provincie Noord-Brabant/Brabant DC

Meer ingezonden cases vind je onder inzendingen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close