GENOMINEERD

Over ASML

The Smallest Ad geeft antwoord op de uitdaging van ASML om zijn naamsbekendheid bij technische talenten van de RWTH Universiteit in Aachen te verhogen. Het werven van technisch talent vraagt in de huidige ‘war for talent’ om een slimme aanpak. Om ASML te positioneren als alternatief naast de grote tech giants én dicht bij de core business van ASML te blijven, ontwikkelden we (uiteraard met de middelen en expertise van ASML) de kleinste advertentie ter wereld. Met een oppervlakte van 33,27 x 7,76 micrometer, niet te zien met het blote oog, werd The Smallest Ad dé manier om op te vallen bij de technische studenten. Zij kregen op een career event de exclusieve mogelijkheid om de advertentie door een microscoop te bekijken. De kleinste advertentie is officieel erkend als en bekroond met een Guinness World Record. En niet te vergeten: het is een prachtig Brabants onderonsje (Veldhoven & Breda)!

The Smallest Ad

Algemene case informatie

Categorie: Corporate communicatie
Case: The Smallest Ad
Inzender: Your Social
Opdrachtgever: ASML

Meer ingezonden cases vind je onder inzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close