Over BrabantSport

BrabantSport is een bundeling van krachten op het gebied van sport in Brabant. Vier organisaties, met ieder hun eigen identiteit, zetten samen hun schouders onder een gemeenschappelijk doel; Brabant sterker maken door sport. Dit doen ze door projecten te ontwikkelen. Samen met andere onderdelen, maar vooral ook samen met Brabantse bedrijven die datzelfde doel voor ogen hebben.

 

Case BrabantSport - Aanvoeders van Ambitie

 

Nieuwe identiteit en positionering: Aanvoerders van Ambitie

Maar voordat ze daar mee bezig konden, was er een gemeenschappelijke identiteit nodig die de volledige lading dekt én past op iedere onderdeel van BrabantSport. Na vele sessies vulden we samen de Brandkey in die leidde tot de positionering: Aanvoerders van Ambitie. De basis voor het nieuwe logo was de letter ‘B’. Niet zomaar een B natuurlijk, maar een B met een sportief sausje. Er is ook een unieke beeldtaal ontwikkeld op basis van het welbekende Brabants Bont. Op slimme wijze wordt gebruik gemaakt van bestaande beelden, maar wel met een uniek BrabantSport-sausje.

 

 

Algemene case informatie

 

Categorie: Corporate Communicatie

Case: Aanvoerders van ambitie

Inzender: Scheepens

Opdrachtgever: BrabantSport

 

Meer informatie over deze case vind je op de site van Scheepens. Meer ingezonden cases vind je onder inzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close